ESSENTRA PACKAGING ESPANYA

Desenvolupem solucions de packaging secundari per a la indústria farmacèutica i cosmètica.

Essentra Packaging treballa al sector farmacèutic i cosmètic i ofereix les solucions més innovadores de packaging secundari, per a la producció d’estoigs de cartró i d’etiquetes. Oferim solucions que permetin anticipar-se a l’evolució del sector i adaptar-se als canvis presents i futurs.

Creem solucions innovadores per aconseguir els objectius de negoci amb els nostres clients

200 profesionales

365
professionals

unidades

885 milions d’unitats produïdes el 2019

innovacion

Innovació i qualitat

Metodologia de treball

Col·laborem amb tota la cadena de subministrament per implementar-hi millores. A Essentra Packaging, desenvolupem projectes Lean Manufacturing i millora contínua per optimitzar processos i recursos. Així, aconseguim augmentar l’eficàcia i optimitzar els costos associats.

Qualitat

Essentra Packaging compleix els estàndards de qualitat de les indústries més exigents i, per això, treballa segons les normes GMP del sector farmacèutic. La política de qualitat de Essentra Packaging està clarament orientada a l’entorn que ens envolta: els clients, els professionals de Essentra Packaging, el medi ambient en què vivim i la innovació tecnològica que impulsa el treball de cada dia.

Sostenibilitat

Essentra Packaging promou la gestió dels boscs sostenibles mitjançant les certificacions FSC® (FSC-C108649) /PEFC basades en estàndards de cadena de custòdia i a través del nostre compromís amb el medi ambient.

Els clients confien en Essentra Packaging i deixen a les nostres mans el control de qualitat. El packaging es subministra directe a la línia d’envasament de client.

Certificats

Certificado FSC Barcelona

GMP

Treballem segons estàndards GMP de la indústria farmacèutica, i complim amb els requeriments més exigents d’un sector competitiu de primer nivell.

Responsabilitat Social Corporativa

AUDITORIA ÈTICA

Disposem de l’auditoria ètica de Sedex, que garanteix les pràctiques laborals adients, així com la millora del rendiment social i mediambiental de la nostra cadena de subministrament.

CODI DE CONDUCTA

Un dels nostres valors principals és la integritat de la companyia. Tots els empleats de Essentra Packaging són responsables de conèixer i complir amb el Codi de Conducta i la legislació aplicable.

 

  • Oferim productes i serveis de qualitat
  • Fem negocis obertament i d’una forma honesta.
  • Seguim els procediments de facturació.
  • Protegim la propietat aliena.

COMERÇ ÈTIC

Som membres de
The Ethical Trading Initiative (ETI) i adoptem el codi base per al comerç ètic.

Últims continguts

Últimes novetats en el sector de l'packaging farmacèutic i cosmètic

Subscriu-te i rep el nostre butlletí informatiu amb les últimes notícies.

CERTIFICATS DE QUALITAT

A Essentra Packaging complim els estàndars de qualitat de les indústries més exigents i treballem segons les normes GMP del sector farmacèutic. Consulta les nostres certificacions.