PACKAGING RESPONSABLE

T’ajudem a crear el teu packaging de triple balanç: el packaging responsable que beneficia l’empresa en l’àmbit econòmic, social i ecològic

Treballem amb el client per trobar solucions sostenibles, innovadores i personalitzades que garanteixen un triple benefici. El nostre compromís és facilitar la gestió del packaging, des de la ideació fins a la producció, de manera que sigui més senzill el compliment dels objectius de negoci i de desenvolupament sostenible.

Packaging de triple balanç

Social

Perquè contribuïm al benestar de la societat amb les nostres polítiques d’ocupació i d’igualtat i amb productes orientats cap a l’accessibilitat.

Econòmic

Perquè cada solució suposa una inversió excel·lent per al client, sigui per la millora de la imatge de marca, la garantia de funcionament en les línies, la consecució d’un valor afegit o per la protecció adequada del producte, que en millora el comportament en el transport.

Ecològic

Perquè totes les solucions tenen en compte el impacte sobre el medi ambient, de manera que sempre busquem minimitzar la petjada de carboni i optimitzar la gestió dels recursos.

Què és el packaging sostenible i com s’aconsegueix?

Materials

Produïm estoigs fabricats amb matèries primeres que puguin reciclar-se íntegrament, o en gran part. Treballem contínuament amb proveïdors per implantar els materials amb menor impacte mediambiental.

Producció

Efectuem millores contínues en el nostre procés de producció i a la cadena de muntatge, de manera que reduïm progressivament la nostra petjada de carboni.

 

Ús post-consum

Treballem amb els clients des de la fase d’ideació del packaging i aportem idees i tècniques perquè l’impacte sigui neutre o positiu, de manera que li donem noves vides o l’incorporem de nou al cicle de la cadena de producció

Continguts relacionats

Últimes novetats en el sector de l'packaging farmacèutic i cosmètic

Subscriu-te i rep el nostre butlletí informatiu amb les últimes notícies.

CERTIFICATS DE QUALITAT

A Essentra Packaging complim els estàndars de qualitat de les indústries més exigents i treballem segons les normes GMP del sector farmacèutic. Consulta les nostres certificacions.